1. SZAKASZ KAMPÁNYSZERVEZŐ

Az “Ingyen kávé kampány” (a továbbiakban: kampány) szervezője a Mesopotámia Magyarország. A kampány a jelen Szabályzat (a továbbiakban: “Szabályzat”) rendelkezései szerint zajlik, amelyek minden résztvevőre nézve kötelezőek. A szervező fenntartja a jogot a szabályok módosítására vagy megváltoztatására, a nyilvánosság hivatalos értesítésének kötelezettsége mellett, az eredeti tájékoztatással megegyező módon.

2.SZAKASZ. A KAMPÁNY HELYE ÉS IDŐTARTAMA

A kampány február 12-től, a készlet függvényében, tart a Mesopotamia Westend és Etele éttermekben.

3.SZAKASZ. A RÉSZVÉTELI JOGOK ÉS FELTÉTELEK

A kampányban állampolgárságtól, lakóhelytől, fajtól, nemtől vagy vallástól függetlenül részt vehet minden olyan személy, aki megfelel a jelen szabályzat feltételeinek, és aki követi a jelen szabályzatban szereplő, részvételét igazoló utasításokat.

4.SZAKASZ. KAMPÁNYMECHANIZMUS

A vásárlók a kampányról a Mezopotámia éttermekben, a közösségi oldalakon, a Google-ban és a digitális képernyőkön értesülhetnek. A Mesopotamia vásárlói február 12-től vehetik igénybe az előnyöket, amíg a készlet tart, az alábbiak szerint:

  1. Jöjjön el a Mesopotámia éttermek egyikébe 12.00 óráig.
  2. Vásároljon legalább 2500 FT értékben ugyanazon a nyugtán.
  3. Ingyenesen kap egy kávét az Ön választása szerint: espresso (rövid, hosszú, macchiato), caffe latte, ristretto vagy cappuccino.

5.SZAKASZ. Kampányajánlat

Minden 12.00 óráig leadott, legalább 2500 FT értékű rendelés esetén a vásárlók ingyen kapnak egy általuk választott kávét. A rendelkezésre álló kávék a következők: rövid eszpresszó, hosszú eszpresszó, eszpresszó macchiato, ristretto, caffe latte vagy cappuccino.

6.SZAKASZ. A KAMPÁNY BEFEJEZÉSE

A jelen kampány akkor ér véget, amikor az adott helyszínen rendelkezésre álló készlet kimerül. A kampány korábban is befejezhető, de csak vis maior esemény esetén – amely olyan jellegű, hogy lehetetlenné teszi a kampány lefolytatását.

7.SZAKASZ. JOGVITA

Amennyiben a Mesopotamia Hungary és a kampány résztvevői között bármilyen vita merül fel, azt békés úton rendezik.