1. FEJEZET. AZ AKCIÓ SZERVEZŐJE

A „4+1 Ingyen”Akció szervezője (a továbbiakban „akció ”) a Mesopotamia Románia, székhelye: Szucsáva (Suceava) megye, Scheia község, Poligon utca 21. szám (str. Poligonului nr. 21) – Set-Corporation SRL (KFT). A kampány a jelen Szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) előírásai szerint zajlik, amely minden résztvevő számára kötelező. A szervező fenntartja a jogot a szabályzat módosítására, megváltoztatására, a lakosság hivatalos értesítési kötelezettségével, az eredeti tájékoztatással megegyező módon.

2. FEJEZET. AZ AKCIÓ HELYE ÉS IDŐTARTAMA

Az akció 2023. április 1. és június 18. között zajlik az alábbi éttermekben: Westend Shopping Center. Az ajánlat kizárólag az éttermekben érvényes.

3. FEJEZET. JOGOK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Az akcióra állampolgárságra, lakóhelyre, fajra, nemre vagy vallásra való tekintet nélkül minden olyan romániai lakóhellyel rendelkező természetes személy jogosult, aki megfelel a jelen rendeletben foglalt feltételeknek, és aki a jelen Szabályzatban foglalt utasításokat követi részvétele érvényesítése érdekében.

4. FEJEZET. AZ AKCIÓ MECHANIZMUSA

A kampányról a vásárlók a mezopotámiai éttermekben tájékozódhatnak. A Mezopotámiai ügyfelei 2023. április 1. és június 18. között az alábbiak szerint vehetik igénybe az ajánlatot: 1. Jöjjön el a kampányban szereplő mezopotámiai éttermek egyikébe. 2. Kérjen szórólapot a 4+1 ingyen ajánlattal. 3. Vásároljon 2023. április 1. és június 18. között 4 Mezopotamia terméket, kivéve a burgonyát, a szendvicset (panini), az italokat, a szószokat és a Meso’s termékeket. 4. Minden megvásárolt termékért kap egy pecsétet a 4+1 ingyen szórólapon. 5. Ugyanazon a szórólapon 4 db termék vásárlásával egy közepes méretű Mezopotámia terméket kap ingyen.

5. FEJEZET. AZ AKCIÓ AJÁNLATA

Ugyanazon a szórólapon 4 (négy) mezopotámiai termék vásárlásakor egy Ön által választott ingyenes terméket adunk.

6. FEJEZET. AZ AKCIÓ BEFEJEZÉSE

Ez a kampány 2023. június 18-én 22:00 órakor ér véget. Az akció határidő előtt is befejeződhet, kizárólag olyan kényszerítő körülmény esetén, amely a folytatást lehetetlenné teszi.

7. FEJEZET. JOGVITÁK

A Mezopotamia Románia és az akció résztvevői közötti vitás kérdéseket békés úton oldják meg.